Logic

 • Waarom het meerendeel van de video's verdwenen zijn .

  Wie op deze blog rondkijkt zal al snel denken of vaststellen dat er heel wat video's ontbreken en dat de blogmaster-filosoof niet in staat is de juiste links te koppelen aan de artikels of blog-posts. 

  Maar niets is minder waar dan dit. Google is de reden en niemand anders. Google ligt al langer onder vuur voor zijn censuur tegenover critici van de rechterzijde. Sinds vorig jaar is Google een oorlog begonnen tegenover alle critici van de islam en de zogenaamde 'vluchtelingen' uit voornamelijk Afrika. 

  Ook video's van christelijke groeperingen, wapens, ... worden gecensureerd. Door de toepassing van bepaalde algorithmen is google er echter in geslaagd ook een groot aantal populaire bloggers buiten spel te zetten. Ook Facebook en Twitter zijn in min of meerdere wijze aan censuur begonnen vooral na de verkiezing van Donald Trump en de Brexit. De video's zijn meestal niet echt weg, maar worden achter een zgn censuur-wall geplaatst en zijn niet deelbaar zoals op deze blog. 

  Blijkbaar kan de politiek correcte meute het niet verwerken dat het internet in staat is hen te passeren alsook de mainstream media. 

  De laatste maanden is men met diverse alternatieven gekomen om de geblokkeerde video's terug op het net te plaatsen door oa sites zoals Bitchute. De internetgiganten moeten echter wel snel beseffen dat ze al snel irrelevant kunnen worden zoals de mainstream media dat al zijn. 

  De oorlog is nog maar net begonnen en het zal een vuile oorlog worden. Ik hoop terug beginnen te posten op deze blog, maar ik heb ook andere verplichtingen zoals aan de Philosophical Society, waarvoor ik diverse artikels over kritisch denken moet gaan schrijven. 

  PS ik hoop dat mijn nieuwe angelsaksische computer niet te veel woorden heeft omgetoverd tot internetchinees. 

  censuur6.jpg

 • De Burgemeester van Londen, vriend van moslim extremisten wereldwijd.

  De nieuwe burgemeester van de hoofdstad van Engeland Sadiq Khan is geen onbeschreven blad, hij is het typevoorbeeld van een aanhanger van het moslim fundamentalisme, een teken aan de wand voor de toekomst van de Europese hoofdsteden waar binnen nu en dertig jaar een moslim meerderheid de macht zal overnemen. 

 • Wij zijn het beu, steek uw hoofd maar in de oven, we don't care !

  99% van alle aanslagen (30.000) na 9-11 waren het werk van moslims, maar de islam is de religie van de vrede, zegt men ... 

 • De absolute ondergang van het Avondland door migratie.

 • Waarom Nietzsche een groot gevaar is voor de politiek correcte meute.

  Toen Nietzsche's filosofie de aandacht begon te trekken was het vooral de Christelijke kerken die onder vuur kwamen te liggen door de geschriften van WFN, boeken zoals 'De Antichrist' nemen de religie onder vuur, uitspraken zoals 'God is dood' schrokken de kleinburgerlijke gemeenschap op. Daar waar Immanuel Kant nog bijzonder omzichtig omging met de religie, Schopenhauer de religie maar wat onzin vond, nam de Filosoof met de Hamer, WFN, de kerk en zijn God onder vuur zoals nooit tevoren was gedaan.
  In de EU is het christendom op sterven na dood en God is nog maar een vage herinnering bij feest- en zondagen. De Europese burger is meestal seculier, net zoals de maatschappij. Net nu God zowat écht dood kan worden verklaard duiken er miljoenen moslims op die hun oorlogsgod kost wat kost willen reanimeren en het is vreemd dat dat seculiere Europa zichzelf letterlijk in de kont laat nemen door Mohammed en zijn aanhangers. Maar hierover later meer ... 

  De politiek correcte meute heeft WFN in het vizier gekregen en dat komt niet door de anti-religieuze houding van de filosoof, maar door het feit dat WFN de meeste zaken relativeert zoals bv Goed & Kwaad (In 'Voorbij Goed & Kwaad') alsook de wetenschap, wetenschap is niet 'de waarheid' maar slechts een paradigma zoals zovelen. Zelfs de meest elementaire wetenschap, het fundament, de wiskunde, is niet exact en is vaak onderwerp van discussie: 1+1 is niet altijd '2', daarbij wetenschap is sterk onder politieke invloed gekomen en bv de 'klimaatverandering' is de nieuwe religie in het Westen geworden, wie tegen is, is een ketter ... Nobelprijswinnaar of niet.
  Neem nu de journalistiek, die beweert objectief te zijn, laat me nu niet lachen aub. nee de oorlog in Bosnië, waar journalisten doelbewust leugens verspreidden over de Serviërs, er is daar een mooi boek over geschreven over de collaboratie van de pers en de doelbewuste leugens. Neem de vluchtelingencrisis, een doelbewuste campagne door de pers om de kritiek monddood te maken, zelfs skynetblogs werkte hier aan mee. Wie series kijkt zoals 'Sons of Anarchy' en 'Deadwood' kan daar al snel tot de conclusie komen dat de meest geweldadige, kwaadaardige individuen in staat zijn tot daden van goedheid en vice versa. Wie Hitchens' kritiek op Moeder Theresa leest, weet al snel dat de heilige non, vaak een boosaardig en wreed persoon was. Niets is heilig bij Nietzsche, god-zij-dank.

   

 • Het achterlijke Vlaamse Volk en de nieuwkomers overeenkomst ....

  Dat de overeenkomst opgesteld door Francken met de hulp van prof. Em. Vermeersch een maat voor niets is heeft iedereen met enig IQ wel al lang door. Symboliek is het voor het volk te sussen en ze kalm te houden, een doekje voor het bloeden voor de gemiddelde Vlaming. 

  Gelet op het marginale verzet tegen de islaminvasie van Europa in tegenstelling met de buurlanden lijkt alles in het kikkerland op peis en vree. De Vlaming heeft de gewoonte om zijn deur dicht te trekken en zich af te zonderen van de wereld, in mijn cocoon is alles oké, perfect .... maar zoals de gemiddelde cultuurstadbewoner (lees: Antwerpen, Brussel, Gent ...) al weet blijven de 'verrijkende culturen' niet weg uit uw cocoontje, nee ze komen langs ramen en deuren binnen, slot en alarm kan ze niet tegenhouden. Niets of niemand is veilig en de overheid dekt alle geweld zoveel mogelijk toe met de mantel der liefde.  De Vlaming wordt machteloos en monddood gemaakt door onder andere de Paniek-Wapenwet en de media die collaboreren met de politiek correcte politici van links en rechts. 

  Voor de Vlaming die massaal NVA stemde veranderde er niets, behalve dat hij nu de rekening krijgt van het abominabele Spa-bestuur, zoals de Groene energie certificaten en dergelijke grappen van mevrouw van den Bossche.  Trouwens de NVA is het voorbeeld van de blanke man die spreekt met gespleten tong, oorlogsretoriek aan de ene kant, pamperpolitiek aan de andere kant. Het prijskaartje is voor de zwaksten uit de maatschappij, de zieken, werklozen gepensioneerden en gehandicapten. 

  Een glorieus Vlaanderen uit de romantiek van de Vlaamse beweging is al lang een fata morgana geworden. Denkt u dat een Guldensporenslag of een Brugse Metten anno 2016 mogelijk zouden kunnen zijn ?  Natuurlijk niet, de Vlaming is een geperverteerde omhoog gevallen politiek correcte boer, niets meer en niets minder. 

  Het is misschien maar goed dat de horde geile moslims uw vrouwen en dochters verkrachten want de inteelt in Vlaanderen heeft het volk zo achterlijk gemaakt dat het klaar is voor de koran en zijn gevolg(en) !

  Geeft men geen zier om de slachtoffers van Zaventem en Maalbeek ?  Nee, men vraagt zich alleen af of ze wel op tijd op reis kunnen vertrekken naar hun exotische bestemmingen. Hopelijk botsen ze daar op hun IS vriendjes; terwijl ze zedig op het oosterse strand liggen te braden in een boerkini. 

   

 • Enkel optimisten plegen zelfmoord, Cioran.

  Only optimists commit suicide, optimists who no longer succeed at being optimists. The others, having no reason to live, why would they have any to die?

  Eén van mijn absolute favoriete filosofen van de 20é eeuw Emil Cioran, voornamelijk bekend om zijn pessimistische uitspraken over het leven en de mensheid.  Cioran was van Roemeense afkomst en dat tekende hem allicht voor het leven. In de jaren dertig trok hij naar Parijs waar hij zijn leven lang bleef wonen. Hij liet een uitgebreid oeuvre na. 'Geboren zijn, is een ongemak' en 'Bittere sylogismen' zijn enkele daarvan.

  Eén van zijn citaten uit 'gevierendeeld' is: Je bent gek als je jammert over het verdwijnen van de mens, in plaats van uit te roepen: ‘Dat ruimt op!’

  Cioran was sterk beïnvloed door Schopenhauer en Nietzsche. 

  Cioran.jpg

   

 • De waarden van de Verlichting. (Roger Scruton)

  Enlightenment values set us apart
  One of the great gifts of the Enlightenment is that we can form communities without necessaily agreeing on ultimate metaphysical grounds. We know that to a great extent the principles of social coordination are manmade, we recognise the right of the other to exist. This is something that distinguishes our part of the world from the middle East. Roger Scruton in the Guardian.2014.

  quote-art-once-made-a-cult-of-beauty-now-we-have-a-cult-of-ugliness-instead-this-has-made-roger-scruton-104-98-39.jpg

 • No one gets angry (Derrida)

  No one gets angry at a mathematician or a physicist whom he or she doesn't understand, or at someone who speaks a foreign language, but rather at someone who tampers with your own language. Jacques Derrida

 • 'Forget Jesus, praise the stars' ... Dr Krauss in actie.

  Dr Lawrence Krauss in actie, één van de beste propagandisten voor het atheïsme samen met Dr Richard Dawkins en wijlen Christopher Hitchens. Krauss een fysicus is een vooraanstaand wetenschapper en schrijver. Eén van zijn beste boeken was 'Fear of Physics' een boek dat ik ontdekte in het begin van de jaren negentig geeft een groots overzicht van de moderne fysica en geeft duidelijke voorbeelden van unificatie binnen de natuurkunde. Krauss reist de wereld rond (vaak met Dawkins) om het atheïsme te promoten en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Bekend zijn zijn debatten met bekende islamitische en christelijke vertegenwoordigers, waar beide religies al snel het onderspit moeten delven. Geloven in een wraakzuchtige, masochistische, seksistische god is gewoon niet rationeel stelt hij en wie zijn wij om hem ongelijk te geven: