islam

 • Alle politieke partijen in Vlaanderen liegen ...

  Alle politieke partijen in Vlaanderen liegen over het zogenaamde vluchtelingenprobleem, NVa op kop. Men liegt en verzwijgt de meest opzienbare feiten wat de vloedgolf van moslims naar Europa betreft.  Wat vluchtelingen waren zijn nu dan economische migranten, maar de werkelijkheid is dat het kolonisten zijn die Europa's identiteit vernietigen aan een tempo dat nog nooit vertoont is in millennia. Europese samenlevingen hadden eeuwen nodig om ze te vormen, maar worden in een decennium vernietigd door de oneindige influx van moslims. Zo hoort U het ook van intelligentsia als Sam Harris en Douglas Murray :

 • 1400 jaren islamitische geschiedenis in enkele minuten, 270 miljoen doden ....

  Brigitte Gabriel schetst in een dynamische toespraak de 1400 jaar oude geschiedenis van de islam en zijn gevolgen, weinigen weten in het Westen iets over de geschiedenis van de meest controversiële politieke religie uit het Oosten.  De betekenis van 9-11 in historische context, het bedrog van Mohammed, de verkettering van Joden en Christenen in de islamitische wereld. 

 • Islam's bijdrage aan de mensheid of beter het gebrek daaraan, Sam Harris on Islam.

  Wat was de bijdrage van de islam sinds zijn ontstaan, en is die van enig belang ? Een land als Spanje levert een grotere bijdrage aan de wereldliteratuur dan de hele islamitische wereld ... Wetenschappelijk stellen ze ook niet veel voor nog kwalitatief, noch kwantitatief ... Ook hun overroepen bijdrage aan de filosofie en de wiskunde is eerder gering en vaak een illusie. Het is niet omdat het woord algebra afkomstig is uit het Arabisch , dat men de hele algebra heeft uitgevonden. De apologisten uit het westen trachten steeds de bijdrage van de islam in de verf te zetten, het is alsof ze een reden trachten te bedenken om de islam een bestaansrecht te geven in het Westen, maar niets is minder waar dan dat. 

 • De Burgemeester van Londen, vriend van moslim extremisten wereldwijd.

  De nieuwe burgemeester van de hoofdstad van Engeland Sadiq Khan is geen onbeschreven blad, hij is het typevoorbeeld van een aanhanger van het moslim fundamentalisme, een teken aan de wand voor de toekomst van de Europese hoofdsteden waar binnen nu en dertig jaar een moslim meerderheid de macht zal overnemen. 

 • Wij zijn het beu, steek uw hoofd maar in de oven, we don't care !

  99% van alle aanslagen (30.000) na 9-11 waren het werk van moslims, maar de islam is de religie van de vrede, zegt men ... 

 • U hoort het eens van een ander, migratie en IS.

 • De absolute ondergang van het Avondland door migratie.

 • Het achterlijke Vlaamse Volk en de nieuwkomers overeenkomst ....

  Dat de overeenkomst opgesteld door Francken met de hulp van prof. Em. Vermeersch een maat voor niets is heeft iedereen met enig IQ wel al lang door. Symboliek is het voor het volk te sussen en ze kalm te houden, een doekje voor het bloeden voor de gemiddelde Vlaming. 

  Gelet op het marginale verzet tegen de islaminvasie van Europa in tegenstelling met de buurlanden lijkt alles in het kikkerland op peis en vree. De Vlaming heeft de gewoonte om zijn deur dicht te trekken en zich af te zonderen van de wereld, in mijn cocoon is alles oké, perfect .... maar zoals de gemiddelde cultuurstadbewoner (lees: Antwerpen, Brussel, Gent ...) al weet blijven de 'verrijkende culturen' niet weg uit uw cocoontje, nee ze komen langs ramen en deuren binnen, slot en alarm kan ze niet tegenhouden. Niets of niemand is veilig en de overheid dekt alle geweld zoveel mogelijk toe met de mantel der liefde.  De Vlaming wordt machteloos en monddood gemaakt door onder andere de Paniek-Wapenwet en de media die collaboreren met de politiek correcte politici van links en rechts. 

  Voor de Vlaming die massaal NVA stemde veranderde er niets, behalve dat hij nu de rekening krijgt van het abominabele Spa-bestuur, zoals de Groene energie certificaten en dergelijke grappen van mevrouw van den Bossche.  Trouwens de NVA is het voorbeeld van de blanke man die spreekt met gespleten tong, oorlogsretoriek aan de ene kant, pamperpolitiek aan de andere kant. Het prijskaartje is voor de zwaksten uit de maatschappij, de zieken, werklozen gepensioneerden en gehandicapten. 

  Een glorieus Vlaanderen uit de romantiek van de Vlaamse beweging is al lang een fata morgana geworden. Denkt u dat een Guldensporenslag of een Brugse Metten anno 2016 mogelijk zouden kunnen zijn ?  Natuurlijk niet, de Vlaming is een geperverteerde omhoog gevallen politiek correcte boer, niets meer en niets minder. 

  Het is misschien maar goed dat de horde geile moslims uw vrouwen en dochters verkrachten want de inteelt in Vlaanderen heeft het volk zo achterlijk gemaakt dat het klaar is voor de koran en zijn gevolg(en) !

  Geeft men geen zier om de slachtoffers van Zaventem en Maalbeek ?  Nee, men vraagt zich alleen af of ze wel op tijd op reis kunnen vertrekken naar hun exotische bestemmingen. Hopelijk botsen ze daar op hun IS vriendjes; terwijl ze zedig op het oosterse strand liggen te braden in een boerkini.