Waarom het meerendeel van de video's verdwenen zijn .

Wie op deze blog rondkijkt zal al snel denken of vaststellen dat er heel wat video's ontbreken en dat de blogmaster-filosoof niet in staat is de juiste links te koppelen aan de artikels of blog-posts. 

Maar niets is minder waar dan dit. Google is de reden en niemand anders. Google ligt al langer onder vuur voor zijn censuur tegenover critici van de rechterzijde. Sinds vorig jaar is Google een oorlog begonnen tegenover alle critici van de islam en de zogenaamde 'vluchtelingen' uit voornamelijk Afrika. 

Ook video's van christelijke groeperingen, wapens, ... worden gecensureerd. Door de toepassing van bepaalde algorithmen is google er echter in geslaagd ook een groot aantal populaire bloggers buiten spel te zetten. Ook Facebook en Twitter zijn in min of meerdere wijze aan censuur begonnen vooral na de verkiezing van Donald Trump en de Brexit. De video's zijn meestal niet echt weg, maar worden achter een zgn censuur-wall geplaatst en zijn niet deelbaar zoals op deze blog. 

Blijkbaar kan de politiek correcte meute het niet verwerken dat het internet in staat is hen te passeren alsook de mainstream media. 

De laatste maanden is men met diverse alternatieven gekomen om de geblokkeerde video's terug op het net te plaatsen door oa sites zoals Bitchute. De internetgiganten moeten echter wel snel beseffen dat ze al snel irrelevant kunnen worden zoals de mainstream media dat al zijn. 

De oorlog is nog maar net begonnen en het zal een vuile oorlog worden. Ik hoop terug beginnen te posten op deze blog, maar ik heb ook andere verplichtingen zoals aan de Philosophical Society, waarvoor ik diverse artikels over kritisch denken moet gaan schrijven. 

PS ik hoop dat mijn nieuwe angelsaksische computer niet te veel woorden heeft omgetoverd tot internetchinees. 

censuur6.jpg

Commentaren

  • Ja, censuur van links, van wie anders ?

Post een commentaar

Optional