• Zweedse "jeugdbendes" krijgen nu ook een lesje van het Volk ...

  Ook Zweden ontwaakt uit zijn extreme verdraagzame politieke modus, gisteren sprak men van massale uitwijzingen en vandaag hebben burgergroepen het centraal station van Stockholm aangepakt of beter de zogenaamde 'jeugdbendes' die vooral uit jonge Marokkanen bestaan. Na een golf overvallen, verkrachtingen en geweldplegingen heeft het volk zelf het initiatief genomen, daar de politie zelf verklaarde niet opgewassen te zijn tegen die bendes. Het principe van het Sociale Contract is verbroken zeggen de actievoerders, en als je het op een rij zet heeft de overheid zijn legitimiteit verbroken door de eigen bevolking in gevaar te brengen door ongecontroleerde massa's moslim migranten naar het land te laten komen, voornamelijk jonge mannen van dubieuze herkomst en nationaliteit.  

  “Police have clearly showed that they lack the means to stop their progress and we see no other way than to hand down the punishment they deserve ourselves.”

  “The justice system has walked out and the contract of society is therefore broken – it is now every Swedish man’s duty to defend our public spaces against the imported criminality.”

  “Those who gathered today are neither your politician, your journalist or your policeman. We are your father, your brother, your husband, your colleague, your friend and your neighbor.”

  “Swedish men and women deserve safety in their everyday life and we are therefore calling on all others who also see the problem to follow in our footsteps, both in Stockholm and in other places around the country. For a better future together.”

 • Frankrijk, Duitsland, Finland, .... geweld neemt toe. En Brussel IS een Hellhole

  In Frankrijk vallen burgermilities plunderende vluchtelingen aan, in Duitsland vallen burgers een asielcentrum aan na de verkrachting van een minderjarig meisje, Zweden en Finland willen massale uitwijzingen en in Nederland wordt Wilders de politicus van het jaar.  Zijn dit tekenen aan de wand, ontwaakt de EU nu eindelijk uit de nachtmerrie van Merkel en Co ? 

  We hebben hier even een time-out genomen, maar vele zaken die hier staan neergeschreven zijn reeds een realiteit geworden, erger nog de realiteit overtrof de stoutste verwachtingen. Slaapt Vlaanderen en België verder ?  Het oververdraagzame Nederland is eindelijk uit zijn coma ontwaakt, in de VS stormt Donald Trump naar voren dankzij de migratiegolven en de totale afgang van de Obama administratie. 

  En sommige belgen nemen nog aanstoot aan de uitspraak 'Hellhole' voor Brussel, maar dat was het al in de jaren tachtig. Toen ik er naar de Hogeschool ging, maakte ik dagelijks de impact van moslim-immigranten mee, van klein tot groot van jong tot oud. Schaarbeek, Molenbeek, Brussel Noord en -Zuid, moet men meer zeggen.  Antwerpen is geen haar beter, daar wordt het alleen beter onder de mat geveegd. In het shoppingcentrum te Kapellen werden asielzoekers betrapt op stelen, maar de politie vroeg de winkeliers om GEEN klacht in te dienen, anders moesten deze dieven terug naar af, hallo !? niet voor niets dat Kapellen het meest tegen asielzoekers gekant is. 

  Hier het Duitsland van Merkel, degene die Griekenland deed besparen en zo rechtstreeks de poorten opende voor de migratiestromen, het zou leuk zijn als Duitsland zijn eigen doelstellingen niet meer haalde en de overige lidstaten en hiertoe zouden verplichten. 

  Het is ethisch niet verantwoord dat migranten door koude zouden sterven zei Merkel, maar dat burgers van de EU zelfmoord pleegden omdat ze alles kwijt waren in Griekenland en Italië door de besparingen dat wel dan ? Dat de eigen burgers op straat leven wel, dat vluchtelingen beter onderdak krijgen dan het eigen volk is wel ethisch te verantwoorden ?