• Waarom de klimaattop een maat voor niks is en zal zijn + George Carlin video

  Waarom de klimaattop in Parijs een maat voor niks is en zal zijn.

  Neem het van me aan, de klimaattop is een maat voor niets en hoeveel er nog zullen volgen, het blijft niets, lucht, leegte, the Void.

  Eén, de klimaattheorie klopt langs van geen kanten en men weet dat. Het zogenaamde klimaatmodel is inherent fout en men weet het. Mathematische modellen zoals het klimaatmodel gaan altijd over in Chaos, door steeds aanwezige aberraties die het model in de tijd zullen ontwrichten,

  Twee, mensen veranderen niet en willen liefst dat alles blijft zoals het is.

  Drie, het klimaatmodel is het beste consumptiegoed dat ooit is gecreëerd, men verkoopt lucht voor miljarden !

  Vier, en misschien het meest essentiële van alles, het klimaat is geen constante en is dat nooit geweest, dus het redden van het klimaat is onmogelijk: er valt niets te redden ! (Vijf grote catastrofes met de dood van zowat 95-98% van alle leven op aarde.

  Vier BIS, de kosmische invloeden zijn vele malen groter dan de humane invloeden, die laatste ontken ik niet, maar ze zijn peanuts.

  Een mooi voorbeeld is het interview met George Carlin, de Amerikaanse comedian, een absolute aanrader is het volledige interview, te bekijken op You tube,

 • Heeft Turkije de volgende stap gezet in een wereldconflict ?

  Heeft Turkije de volgende stap gezet in een wereldconflict ? Die vraag mag men zich nu wel stellen. Turkije en dan vooral hun sterke man Erdogan zitten al enige tijd in de schemerzone, maar vandaag hebben ze zich duidelijk van hun meest duistere zijde laten zien.

  Erdogan wordt er al langer van verdacht zijn grondgebied te willen vergroten met delen van Irak en Syrië en daarbij zou het liefst de Koerden opruimen. Hierbij staat het bekend bij diverse diensten dat Turkije steun verleent aan IS, de terroristen van IS zouden voor meer dan 800 miljoen dollar aan olie verkocht hebben aan Turkije. Die zaken worden steeds met de mantel der liefde toegedekt, want de verlichte dictator uit het Oosten mag men niets verwijten.

  Als de NATO steun zou verlenen aan de Turken, dan verleent het steun aan de terroristen van IS, zonder twijfel. En dat Vladimir Poetin op wraak uit is, kan ik niet kwalijk nemen. Voormalige NATO piloten lieten weten dat de piloten van de Turkse F16's nooit zouden handelen zonder toestemming van Ankara, dus van Erdogan, die de inmenging van Rusland met lede ogen moest accepteren. Door de NATO in het conflict te willen slepen speelt hij zijn laatste troefkaart uit, laten we hopen zijn allerlaatste.

   

 • Wie of wat is de grootste bedreiging voor de bevolking ?

  Wie of wat is de grootste bedreiging voor de bevolking ?

  Brussel, de bezette stad, lijkt een beetje onwezenlijk, maar het zijn blijkbaar harde tijden en iedereen heeft er zijn mening over, vooral de politici van links en rechts.
  Er volgen een reeks maatregelen die de strijd met de terroristen makkelijker zou moeten maken, maar men mag de fouten niet over het hoofd zien. De VS nam na 9-11 drastische maatregelen zoals de Patriot Act en de oprichting van Homeland Security. Deze bleken in het verleden al snel fout te lopen, vooral de Patriot Act is meermalen misbruikt door de overheid om lastige individuen te bedreigen en uit te schakelen. De militarisering van de politie kent dagelijks dodelijke slachtoffers en ongepaste optredens tegenover het eigen volk.
  Vandaag juicht men bepaalde maatregelen toe ter bestrijding van IS, maar deze kunnen evengoed gebruikt worden om het eigen volk zelf te bespioneren en bv de vakbonden of nationalistische organisaties monddood te maken. De vrijheden van de bevolking worden steeds stukje bij beetje ingekort en deze regering lijkt daar nu al een specialist in te zijn.
  Het optreden van het leger en de politie lijkt een kordaat gegeven, maar wat als er onschuldige slachtoffers vallen door 'friendly fire' ? Wanneer zet men het leger in tegen een volgende vakbondsbetoging ? Hoe ver gaat men met de telefoon taps en het afluisteren van het internet ?
  Het hele optreden is trouwens 'Schone Schijn', want sinds Charlie Hebdo is er niets veranderd in de strijd tegen IS & co.
  Tot slot mag je de vraag stellen of we IS niet dankbaar moeten zijn ? Zij openden bij velen de ogen voor de dreiging van de islam & de gevaren van de massale influx van ongewensten. De islam is trouwens een wolf in schaapsvacht en gezien de houding van deze religie tegenover schapen ...

 • Van de ondergang van het avondland tot de grootste genocide ooit.

 • The conclusion can no longer be avoided ...

  However, the conclusion can no longer be avoided: Today, except perhaps in the Ahmadiyya sect, there is no such thing as moderate Islam. And even the Ahmadiyya Muslims seem not to have spoken out in condemnation of the latest atrocity perpetrated in the name of Allah.

  What does the “leader” of the free world have to say about these events? Mr. Obama made the usual ritualistic noises of outrage, but at no time did he mention the inconvenient truth that the terrorism that destroyed 3,000 of his fellow citizens in New York in 2001, and that has been responsible for numerous outrages before and since, is Islamic.


  (cit)